29-07-2015: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ

Στις 23.7.15 πραγματοποιήθηκε αποστολή τροφίμων με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής στο νησί της Τήλου για την κάλυψη αναγκών τροφοδοσίας των παράτυπα εισερχόμενων μεταναστών. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» www.desmos.org καθώς ειδικεύεται στον εντοπισμό των αναγκών κοινωφελών οργανισμών και στην σύνδεση αυτών με προσφορά ιδιωτών και εταιριών, προσέφερε στην ΥΠΥ μια αξιόλογη ποικιλία και ποσότητα τροφίμων που αγόρασε χάρη στην χρηματική δωρεά εταιρείας από το supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για τον μεταναστευτικό και προσφυγικό πληθυσμό που φτάνει στο μικρό και απομονωμένο νησί της Τήλου.

Τα αγαθά μεταφέρθηκαν από την ΥΠΥ με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας στο λιμάνι του Πειραιά και παραδόθηκαν στη Δήμαρχο της Τήλου, κυρία Καμμά-Αλιφέρη.

 Η Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής ευχαριστεί θερμά το Δεσμό, την δωρήτρια εταιρεία και την Ελληνική Αστυνομία καθώς η γενναιόδωρη προσφορά και η μεταξύ τους συνεργασία λειτούργησε θετικά στην παροχή βοήθειας, ανακούφισης και στήριξης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

 Με πίστη στον συντονισμό και στην συνέργεια δυνάμεων προκειμένου να εξασφαλίζονται ανάλογα αποτελέσματα στη βάση του ανθρωποκεντρισμού, της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης η Διεύθυνση και το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής σημειώνει την σημασία διαμόρφωσης αντίστοιχων δικτύων επικοινωνίας και συνεργασίας.

Φωτ. 1